Nieuws

Michel Langerak blijft, maar doet een stap terug

De interim-trainer van Kozakken Boys, Michel Langerak, blijft behouden voor de club uit Werkendam. Toch doet hij ook een stap terug.

Waar de voormalige profvoetballer nu nog fungeert als hoofdcoach met Rick Adjei als stagiair bij hem, gaan beiden in zekere zin van rol ruilen. Het was al bekend dat de laatstgenoemde zijn huidige ‘chef’ opvolgt, maar hij krijgt die dan dus als zijn assistent aan zijn zijde. Langerak en de technische commissie kwamen een contract tot de zomer van 2021 overeen.

De trainer is momenteel bezig aan zijn tweede periode in Werkendam. Tussen 2010 en 2013 stond de 50-jarige Sliedrechter al aan het roer bij Kozakken Boys, met de promotie naar de Topklasse in 2012 als hoogtepunt. Sinds november neemt hij opnieuw de honneurs waar, nadat de samenwerking met Jasper de Muijnck vroegtijdig werd beëindigd. Vanaf de zomer zal Langerak trainer Rick Adjei assisteren. Eerder werd bekend dat de huidig assistent-trainer Ton Cornelissen de club aan het einde van het seizoen verlaat.

Lees ook:

Yassin Ouja volgt Rick Adjei

Rick Adjei wordt de opvolger van Michel Langerak

Michel Langerak keert terug bij Kozakken Boys

Ton Cornelissen en Kozakken Boys uit elkaar