Nieuws

Michel Langerak keert terug bij Kozakken Boys

Kozakken Boys heeft Michel Langerak bereid gevonden om als trainer aan de slag te gaan. De 50-jarige Dordtenaar zal vanaf maandag tot tenminste het begin van de winterstop voor de groep staan.

De voormalige profvoetballer van onder meer DS79 (wat later Dordrecht90 en SVV/Dordrecht90 werd), VVV Venlo, NEC, AZ en Sparta Rotterdam was eerder vier seizoenen als trainer al werkzaam bij Kozakken Boys. Zo dwong de club onder zijn leiding in 2012 promotie af naar de Topklasse. Vervolgens werkte hij als oefenmeester voor ASWH en VV Sliedrecht.

Technisch directeur Kees Spaan toonde zich tevreden met de nieuwe, tijdelijke oefenmeester: ,,Na het ontslag van Jasper de Muijnck moesten we op zoek naar een zo goed mogelijke oplossing. Omdat assistent trainer Ton Cornelissen niet beschikt over de juiste papieren en hij ook niet alle trainingsavonden aanwezig is vanwege verplichtingen bij RKC, moesten we snel handelen. Michel is bereid de komende weken tot aan de winterstop het hoofdtrainerschap op zich te nemen. Wij vinden dit een prima oplossing, want we hebben eerder tot tevredenheid met Michel samengewerkt, hij kent de club en heeft nog samengewerkt met enkele spelers uit de huidige selectie. We hebben afgesproken om in de winterstop met elkaar te evalueren.

Op de foto is Michel Langerak te zien tijdens zijn eerdere periode bij Kozakken Boys.

Lees meer:

Jasper de Muijnck stopt per direct bij Kozakken Boys