Nieuws

Mike Vreekamp zegt Spakenburg vaarwel

Mike Vreekamp vertrekt in de zomer na drie seizoenen bij SV Spakenburg. De 27-jarige middenvelder heeft zijn basisplaats mede door een forse hamstringblessure verloren.

De beslissing om na meer dan tachtig wedstrijden in de hoofmacht van SV Spakenburg afscheid te nemen, ligt volgens de club vooral in het feit dat er keuzes gemaakt moeten worden. ,,Voor volgend seizoen hebben we voor de posities op het middenveld onder anderen de beschikking over Youri Koelewijn, Hero van Lopik, Everton Pires Tavares en Roy Terschegget.”

De Blauwen benadrukken overigens hun respect voor de voormalige voetballer van FC Lienden. ,,Mike heeft in zijn eerste twee seizoenen bijna alles gespeeld op het middenveld en ook begin dit seizoen stond hij in de basis, waarvan de laatste wedstrijden als linksback. Hij is een speler die zich altijd uitstekend opstelt, waarop trainers onvoorwaardelijk kunnen bouwen en een ploeg nooit in de steek laat.”

Na zijn overstap van de Betuwe naar de blauwe zijde van De Westmaat werd Mike Vreekamp in zijn eerste seizoen direct kampioen van de Derde Divisie zaterdag. In de competitie van 2018/’19 was zijn positie op het middenveld opnieuw onomstreden en vond hij in de Tweede Divisie vijf keer het net in 33 gespeelde wedstrijden.

Op de foto is Mike Vreekamp (rechts) in duel met Nick van Staveren van VV Noordwijk.