Nieuws

Na Kornelis en Langeveld blijft ook Centen bij De Treffers

Amper een dag nadat De Treffers Niels Kornelis en Tjeu Langeveld heeft weten te verleiden tot een langer verblijf op Sportpark Zuid, is dat ook gelukt bij Dani Centen.

De doelman kwam vorig jaar over van JVC Cuijk en moet dit seizoen keeper Niels Kornelis voor zich dulden. Tijdens 2019/’20 keepte Dani Centen dus alleen in de strijd om de TOTO KNVB Beker tegen Blauw Geel’38 en FC Twente. Desondanks blijkt de twee meter lange keeper tevreden genoeg om te blijven. ,,De Treffers is een mooie club. Alles bevalt me zowel binnen als buiten de lijnen. De sfeer in de ploeg en in de vereniging past precies bij me. Het zijn gewoon allemaal leuke gasten, ik vermaak me prima.”

Toch kreeg Centen na de voorbereiding een teleurstelling te verwerken toen duidelijk werd dat er voor Niels Kornelis als eerste doelman werd gekozen. ,,Natuurlijk baalde ik. Snel ging bij mij de knop weer om en ben ik hard blijven werken. Het sterker maken van Niels en het sterker maken van mezelf staat hierbij bovenaan. Niels is natuurlijk een prima keeper en het klikt geweldig met hem. Maar allemaal leuk en aardig, ik ga er alles aan doen dat ik snel de nummer één ben.”

Op de foto is Dani Centen in actie tijdens de bekerwedstrijd tegen FC Twente.