Nieuws

Nationale Voetbalgids vanaf nu verkrijgbaar

Het complete overzicht van het Nederlandse betaald voetbal is weer gebundeld in een prachtige uitgave van ELF Voetbal. Deze special bevat onder meer de selecties van alle Eredivisie- tot en met Derde Divisie-clubs.

Alle trainers, spelers, elftalfoto’s, speelschema’s en statistieken zijn weer gebundeld in deze uitgave, die vanaf donderdag 3 augustus in de winkels ligt.

Wie roerde zich het meest op de transfermarkt? Welke spelers moeten we in de gaten houden? Ook de Tweede Divisie wordt daarbij uitgebreid belicht, met van elke club een mooi portret.

In de Nationale Voetbalgids is natuurlijk ook ruim aandacht voor alle achttien Eredivisie-clubs, met een terugblik op het afgelopen seizoen en vooral een vooruitblik op het nieuwe.

Uiteraard is er ook aandacht voor Oranje, dat zich onder leiding van Dick Advocaat na een valse start nog hoopt te plaatsen voor het WK 2018.

Primeur in deze gids is dat er ook plek is voor de vrouwen. In navolging van het succes van de Oranje Leeuwinnen wordt de vaderlandse competitie voortaan ook netjes bijgehouden in deze uitgave.

ELF Voetbal geeft ons als officieel mediapartner van de Tweede Divisie een inkijkje in de Nationale Voetbalgids. De komende tijd nemen we dagelijks twee clubs onder de loep op deze website en bieden we onze lezer de mogelijkheid om mee te praten over de stand van zaken bij deze vereniging.

Wil je de Nationale Voetbalgids thuis ontvangen? Informatie over abonnementen op ELF Voetbal staat hier.