Nieuws

Nick Smit scheidsrechter bij livewedstrijd VV Katwijk-AFC

De livewedstrijd op Fox Sports tussen VV Katwijk en AFC wordt zaterdag geleid door Nick Smit. De KNVB heeft daarmee een voor beide clubs bekende arbiter aangesteld, want hij floot ook de heenwedstrijd op Sportpark Goed Genoeg op zaterdag 15 december. De aftrap is zoals gebruikelijk om 15.30 uur.

Voor Nick Smit (foto) wordt het de twaalfde wedstrijd die hij dit seizoen in de Tweede Divisie fluit. Onder die duels zijn er twee van AFC: Op 3 november uit bij Rijnsburgse Boys (2-6 zege voor de Amsterdammers) en dus de heenwedstrijd tegen VV Katwijk die in 0-0 is geëindigd. Later leidde hij de regerend kampioen nog op 2 februari toen Katwijk met 2-1 verloor bij Kozakken Boys.

Door leiding te geven aan Rijnsburgse Boys-AFC was hij overigens ook scheidsrechter bij een opvallend moment van dit seizoen in de Tweede Divisie. Voor die wedstrijd had de supportersvereniging HKR van de thuisclub immers een streakster ingehuurd. In de heenwedstrijd tussen AFC en VV Katwijk gaf Nick Smit twee gele kaarten: aan Tim Linthorst van de Amsterdammers en Mike van den Ban van de regerend kampioen.

De overige aanstellingen zijn:

BVV Barendrecht-VVSBW. H. Bronsvoort
GVVV-Koninklijke HFCC. Mulder
Jong Sparta Rotterdam-SVV ScheveningenS. Dröge
Kozakken Boys-Jong Almere City FCR. J. A. Gansner
SV Spakenburg-De TreffersJ. Kooij
FC Lienden-Excelsior MaassluisF. R. de Winter
Rijnsburgse Boys-IJsselmeervogelsL. P. S. Cairo
Jong Vitesse-HHC HardenbergT. R. Winkel