Nieuws

Nick van Staveren verkiest Noordwijk boven Quick Boys

Hoewel Quick Boys hem recent ook een aanbieding deed, heeft Nick van Staveren besloten om zijn contract met VV Noordwijk met een jaar te verlengen.

De speler was er zelf helder over op de officiële site van Noordwijk. ,,Ik heb uit nieuwsgierigheid het verhaal van Quick Boys aangehoord, maar kwam tot de conclusie dat ik eigenlijk helemaal niet weg wilde. We hebben een geweldige groep waarin nog veel rek zit. Verder waardeer ik het enorm dat deze club mij de kans heeft gegeven om mij verder te ontwikkelen. Ik voel mij door iedereen gewaardeerd en ben super blij dat ik de mogelijkheid heb gekregen om mijn contract met een jaar te verlengen.”

Nick van Staveren (foto) kwam drie seizoenen geleden over van SV Hillegom. Hij is nu na Mike van Vliet, Emiel Wendt en Dylan Rietveld de vierde speler die voor het volgende seizoen vastligt. Eerder deze week zette ook trainer Kees Zethof zijn handtekening onder een nieuw contract bij de club. De aanvaller stond dit seizoen alle wedstrijden aan de aftrap in de Tweede Divisie. In die duels liet hij drie doelpunten en één assist aantekenen.