Nieuws

Nico Jalink en Nourdin Boukhari nemen Jong Sparta over

Jong Sparta Rotterdam staat de rest van het seizoen onder leiding van de trainers Nico Jalink en Nourdin Boukhari (foto). Zij volgen per direct Jeroen Rijsdijk op. In de loop naar het nieuwe seizoen wordt bij de club gekeken naar een definitieve invulling van de trainersstaf bij de beloften.

Nadat het nieuws al eerder rondzong, hebben zowel Sparta als Almere City inmiddels bekend gemaakt dat Jeroen Rijsdijk de overstap maakt naar de Flevopolder. Daar wordt hij assistent worden van hoofdtrainer Ole Tobiasen.

De technisch manager van de Rotterdammers, Henk van Stee, reageerde op het vertrek van de oefenmeester die eerder ook al bij Excelsior Maassluis werkzaam was in de Tweede Divisie. ,,Jeroen had bij ons een aflopend contract aan het einde van dit seizoen. Het verzoek om tussentijds te vertrekken komt daarom niet op een prettig moment, maar hij heeft bij Sparta prima werk geleverd in de ontwikkeling van talenten die via Jong Sparta naar het eerste elftal zijn doorgestroomd. Hij heeft de opleiding Coach Betaald Voetbal afgerond en ambities in het betaalde voetbal. Bij Almere City kan hij eerste assistent worden bij het eerste elftal en daarom werken wij mee om zijn vertrekwens nu al te honoreren.”