Nieuws

Niek Oosterlee kiest voor langer verblijf in Veenendaal

Niek Oosterlee (foto) blijft langer aan GVVV verbonden. De hoofdtrainer en de club hebben een nieuw contract voor een jaar getekend tot medio 2020.

De vorige verbintenis vande 56-jarige oefenmeester liep tot de zomer van 2019. In juni 2017 volgde Oosterlee John de Wolf op. ,,GVVV is echt een hele mooie club, het is enorm prettig om er te zijn, aldus de in Alphen aan de Rijn woonachtige trainer. ,,Ik moet vier keer in de week een lange reis maken om naar Veenendaal te komen, waarin ik doordeweeks altijd last heb van de spits. Toch ga ik altijd met een lach op mijn gezicht naar Veenendaal. GVVV is een echte saamhorige club met fijne mensen. Dat is voor mij de basis om hier verder te gaan.

,,Ik ben ontzettend blij met de verlenging van Niek Oosterlee, zo reageerde bestuurslid technische zaken Loek Budding. ,,Voorafgaand aan de verlenging heb ik gesproken met spelers, staf en anderen. Iedereen wilde unaniem ook volgend seizoen verder met Niek. Afgelopen week zijn wij er samen uitgekomen, waardoor hij hoofdtrainer van de hoofdmacht zal blijven.