Nieuws

Nieuwelingen verlengen bij Koninklijke HFC

Uitgerekend de nieuwelingen van Koninklijke HFC, Lars Weistra en Peet van der Slot, hebben als eersten hun contract met de Haarlemmers tussentijds verlengd. Het betekent dat zij ook komend seizoen actief zijn aan de Spanjaardslaan.

Koninklijke HFC maakte het nieuws bekend via het eigen twitter kanaal, waarna bestuurslid technische zaken, Sander Vink, het bevestigde en onderbouwde in een gesprek met onze partner Voetbal in Haarlem. ,,Hier zijn we zeer blij mee. Als voetballers, maar ook als mensen.

De 24-jarige Lars Weistra scoorde tegen AFC en gaf ook al vier keer een assist. Maar niet alleen daardoor is de club blij met de bedrijvige middenvelder die overkwam van OFC uit de Derde Divisie Zondag. De 26-jarige Peet van der Slot (foto), die afgelopen zomer de overstap maakte van VVSB, is een vaste waarde in de defensie. Hij werd voorts al benoemd tot n van de aanvoerders van Koninklijke HFC. En laat hij nou, net als Weistra, ook zijn enige doelpunt van dit seizoen hebben gemaakt tegen de huidige koploper.