Nieuws

Omar El Baad en Quivi Fowler inzetbaar tegen AFC

Excelsior Maassluis heeft per direct Omar El Baad en Quivi Fowler toegevoegd aan de A-selectie. Beide spelers trainden al een aantal weken mee en zijn direct inzetbaar voor trainer Dogan Corneille. Zowel El Baad als Fowler tekenen voor een half seizoen op Sportpark Dijkpolder.

Omar El Baad komt van het Zweedse Umeå FC. De 23-jarige begon met voetbal in de jeugd van FC Zoetermeer. In 2004 maakte de verdediger de overstap naar Feyenoord, waarna El Baad in 2015 verkaste naar SC Cambuur waar hij op 27 november van dat jaar tegen De Graafschap debuteerde in het eerste elftal. Het afgelopen seizoen speelde hij zijn wedstrijden voor de club die uitkomt op het derde niveau van Zweden.

Quivi Fowler is een 20-jarige die in het verleden uitkwam voor onder meer Vitesse (jeugd), Wollongong Wolves FC, FC Dordrecht en Cardiff City. De aanvaller bezit de Ierse en de Australische nationaliteit.

Op de foto viert Omar El Baad (midden) feest met zijn ploeggenoten, nadat zij zich met SC Cambuur ten koste van FC Utrecht hebben geplaatst voor de halve finales van de strijd om de KNVB Beker.