Nieuws

Ondanks doorlopend contract gaat Jayson Halman weg uit Rijnsburg

Hoewel het contract van Jayson Halman bij Rijnsburgse Boys nog een jaar doorloopt, gaat het talent op zoek naar een andere club. ,,Ik ben 21 jaar, ben ambitieus en wil spelen. Daarom is het tijd om voor mezelf te kiezen”, aldus de aanvaller.

,,Het was een moeilijke keuze”, zo legde Jayson Halman uit op de officiële site van Rijnsburgse Boys. ,,Ik heb het naar mijn zin en heb een goed contact met mijn medespelers. Ik heb er een maand of drie mee gelopen, maar na goede en duidelijke gesprekken met de trainer ben ik tot deze beslissing gekomen. Ik wil veel spelen en niet slechts invallen voor een minuut of tien.” De aanvaller is bezig aan zijn tweede seizoen bij de club. Nadat hij in 2017/’18 nog met enige regelmaat toekwam aan spelen in de hoofdmacht, moet hij het sinds de zomer doen met een enkele invalbeurt.

Het is nog onduidelijk waar de voormalige speler van onder meer Zeeburgia en NEC zijn loopbaan voortzet. In zijn periode als junior stond de technisch vaardige spits in de belangstelling van verschillende profclubs uit binnen- en buitenland.

Op de foto is Jayson Halman voor Rijnsburgse Boys in duel met drie spelers van AFC.