Nieuws

Ondanks interesse blijft Coen Maertzdorf bij De Treffers

Hoewel Kozakken Boys belangstelling toonde, verdedigt Coen Maertzdorf ook volgend seizoen de kleuren van De Treffers. Beide partijen kwamen een contractverlenging van een jaar overeen.

,,De technische commissie gaf al vroeg aan dat ze mijn contract wilden verlengen en dat vond ik een mooi compliment”, aldus Maertzdorf over zijn beweegredenen om de kans bij Kozakken Boys naast zich neer te leggen. ,,Vele supporters, vrijwilligers en ook medespelers gaven aan dat ze hoopten dat ik mijn contract zou verlengen. Dat voelt natuurlijk erg goed.” Daarmee groeit hij steeds meer uit tot een schakel die eigenlijk niet meer valt weg te denken op sportpark Zuid. De aanvaller speelde inmiddels 184 officiële wedstrijden voor De Treffers en normaal gesproken passeert hij dit seizoen de grens van tweehonderd duels. ,,Vanaf het eerste moment voel ik me helemaal op mijn gemak.”

Voor zijn periode bij De Treffers speelde Coen Maertzdorf namens De Graafschap, maar een terugkeer in het betaalde voetbal heeft hij uit zijn hoofd gezet. De 26-jarige rechtsbuiten richt zich op de vereniging uit Groesbeek. ,,Ik wil altijd het hoogst haalbare nastreven en ik denk dat we met De Treffers omhoog kunnen kijken. Ik hoop dat we deze ploeg, met veel jonge jongens, bij elkaar houden want dan kunnen we alleen maar beter worden.”

Door de contractverlenging van de vleugelspits heeft De Treffers inmiddels met zes spelers overeenstemming over een langer verblijf op sportpark Zuid. Boy van de Beek, Bryan Sirvania, Gino van den Berg, Bob Melis en Dennis Janssen staat volgend seizoen, net zoals trainer Jan de Jonge, ook onder contract.