Nieuws

Onder leiding van Nordin Wooter heeft FC Lienden twaalf spelers

Nadat de Peter Barendse Academy & Soccer School bekend heeft gemaakt dat ook Mo Ajiach naar FC Lienden gaat, staat het aantal spelers in de selectie van die club nu op twaalf. Eerder op de dag werd de komst van Lus Pedro al aangekondigd.

Bij de wedstrijd van zondag tegen VVSB zit niet Hans van de Haar, maar Nordin Wooter als trainer op de bank. Van de Haar heeft zich de afgelopen weken als technisch adviseur er helemaal op gericht om top amateurvoetbal in Lienden mogelijk te houden. Daarvoor ging hij dus niet alleen de samenwerking aan met Wooter, die vandaag zorgde voor de komst van Pedro, maar dus ook met Peter Barendse. Via hem komt Ajiach.

De laatstgenoemde keert daarmee terug bij de club. De Rhenenaar verliet in november vorig jaar GVV Unitas voor de Peter Barendse Academy & Soccer School. De aanvaller speelde eerder al voor FC Lienden. Voordat hij in de zomer van 2017 naar Unitas ging, was Ajiach actief namens GVVV. Eerder vandaag koos Lus Pedro al voor sportpark De Abdijhof. De aanvaller kwam tot 38 wedstrijden in de Eredivisie voor Feyenoord en Heracles Almelo met tussendoor uitstapjes naar Excelsior en Go Ahead Eagles. Later speelde hij in Bulgarije voor Levski Sofia en Botev Plovdiv, in Roemeni voor Trgu Mures en in Engeland voor Carlisle United om vervolgens via MVV Maastricht afgelopen seizoen onder contract te staan bij FC Volendam.

Op de foto is Lus Pedro als speler van MVV in duel met Mathijs de Ligt van (toen nog Jong) Ajax.

Lees ook:

Ammar Nadak is nummer vijf voor FC Lienden

Doorstart FC Lienden met hulp van Nordin Wooter en Peter Barendse

VVSB-coach Eric Meijers: We gaan er gewoon vanuit dat wij volgende week zondag spelen