Nieuws

Ook Sanny Monteiro van Kozakken Boys naar IJsselmeervogels

Na Gwaeron Stout en Ahmed El Azzouti heeft IJsselmeervogels ook Kozakken Boys-verdediger Sanny Monteiro aangetrokken. Na drie seizoenen in Werkendam gaat Monteiro vanaf komend seizoen bij de Rooien aan de slag.

Dit nieuws heeft Kozakken Boys bekend gemaakt via de officile site van de club. IJsselmeervogels beweert echter dat deze berichtgeving momenteel nog te vroeg is. Andr van Diermen, de voorzitter van de technische commissie, vertelde immers aan RTV Utrecht: ,,Ik heb nog geen handtekening. We hebben een gesprek gevoerd en dat heeft Sanny gemeld bij Kozakken Boys. Het was een goed gesprek, maar het nieuws is voorbarig. De interesse van IJsselmeervogels in Monteiro is er, dat kan ik bevestigen. De bal ligt bij hem. Hij had nog afspraken met andere clubs en zal die op een rij willen zetten.

Sanny Monteiro kwam ruim twee jaar geleden naar Kozakken Boys, waar hij nu dus bezig is aan zijn derde seizoen. De Rotterdammer, die uit de voeten kan als centrale verdediger of linksback, werd met de club in 2018 nog tweede in de Tweede Divisie, maar een vertrek lijkt dus aanstaande. De 28-jarige doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en stond daarna onder meer onder contract bij Willem II en FC Oss voor hij via een tussenstap bij VV Zwaluwen bij Kozakken Boys belandde.