Nieuws

Optie in contract van Marc Magan is gelicht

Marc Magan speelt ook volgend seizoen voor Rijnsburgse Boys. De optie in het contract van de middenvelder om een jaar langer door te gaan, is gelicht.

Bij de aanhang van De Uien is Marc Magan zeker na zijn doelpunt in de immer beladen derby tegen Quick Boys van zaterdag een veelbesproken speler. Zijn 0-1 op Nieuw Zuid was het sluitstuk van een maand waarin hij, bij afwezigheid van de geschorste Joël Tillema, zijn waarde heeft bewezen. Een basisplaats zat er, mede vanwege blessureleed, lange tijd niet in, maar desondanks is de middenvelder aan zijn vierde seizoen bij Rijnsburgse Boys bezig. Zijn recente prestaties hebben ertoe geleid dat hij óók in 2020/’21 van de partij is op Sportpark Middelmors.

Marc Magan kwam in de zomer van 2016 over van Jong SC Cambuur, waarvoor hij een jaar speelde. Eerder voetbalde de middenvelder bij Jong Almere City FC en in de jeugd van FC Omniworld en FC Almere.

Op de foto is Marc Magan (links) tijdens de genoemde derby van afgelopen zaterdag in duel met Ricardo Kuijvenhoven van Quick Boys.