Nieuws

Patrick Prosper Fini maakt overstap naar GVVV

GVVV heeft zich verzekerd van de diensten van Patrick Prosper Fini (foto). De 23-jarige verdediger komt van 1. FC Bocholt en tekent een contract voor één seizoen.

De tweebenige Prosper Fini doorliep zijn jeugdopleiding bij NEC en kwam bij de club uit Nijmegen tot de beloften. Vervolgens maakte de verdediger de overstap naar Achilles’29, waarvoor hij 25 wedstrijden in de Tweede Divisie speelde. Daarna was hij afgelopen seizoen actief voor het Duitse 1. FC Bocholt.

Rob de Boer reageerde namens de technische commissie verheugd op de komst van Prosper Fini: ,,Patrick is een verdediger, die zowel in het centrum als op de beide backposities uit de voeten kan. Hij is tweebenig en kan dus overal in de achterste linie spelen.”

Patrick Prosper Fini is de 21ste speler die GVVV voor dit seizoen heeft vastgelegd. Eerder trok de club Joeri Potjes, Nick van der Linden, Corné Davelaar, Philip Ties, Jesse van Nieuwkerk, Tom Oostinjen, Wesley Goeman en Damiano Schet aan en verlengde het de contracten van Martin van Eck, Soufiane Laghmouchi, Joshua van den Berkt, Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong.