Nieuws

Philip Ties volgend seizoen naar GVVV

GVVV heeft voor volgend seizoen Philip Ties aan de selectie toegevoegd. De 32-jarige aanvallende middenvelder komt over van SV Spakenburg en heeft een contract getekend voor één seizoen tot medio 2020.

Philip Ties speelde de afgelopen drie jaar voor SV Spakenburg, nadat hij eerder uitkwam in de jeugd van FC Emmen en vervolgens doorstroomde naar ACV Assen, Staphorst, Genemuiden en HHC Hardenberg. De middenvelder raakte dit seizoen al snel geblesseerd aan een sleutelbeen in de ontmoeting met AFC, waardoor hij verscheidene duels moest toekijken, maar uitgerekend in de wedstrijd tegen GVVV vierde de routinier zijn rentree en was direct twee keer trefzeker. Hij maakte tot dusver in twaalf wedstrijden acht doelpunten.

Philip Ties is verheugd met zijn overstap: ,,De gevoerde gesprekken met Rob de Boer (technisch manager, red.) en trainer Niek Oosterlee waren erg goed en ook de verhalen van verschillende spelers van de club – die ik goed ken – waren erg positief. GVVV heeft een trouwe supportersschare en het voetbal leeft er echt. Verder ben ik net verhuisd naar Bunnik, dus ook op basis van reisafstand is Veenendaal goed te doen.”

De technische commissie is eveneens blij dat zij met Philip Ties veel ervaring naar de club heeft gehaald nu zij weet dat bijvoorbeeld Roy Terschegget juist de andere kant opgaat en voor SV Spakenburg heeft gekozen. Rob de Boer: ,,We verliezen na dit seizoen best wat spelers met ervaring en daarom is het fijn dat we met Ties een ervaren speler terug hebben gehaald. Philip Ties is een multifunctionele middenvelder die het elftal absoluut versterkt.”

Philip Ties is de tweede speler die volgend seizoen van SV Spakenburg overkomt en de derde nieuweling die wordt toegevoegd aan de selectie. Daarmee heeft GVVV in totaal dertien spelers vastgelegd. Eerder trok het Tom Oostinjen en Jesse van Nieuwkerk aan en verlengde het de contracten van Joshua van den Berkt, Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong.

Op de foto een juichende Philip Ties na een doelpunt van SV Spakenburg – vorig seizoen – bij Jong Sparta.

Lees ook:

Reactie Niek Oosterlee na GVVV – SVV Scheveningen 9 februari 2019

Robin Segers keert GVVV de rug toe

SV Spakenburg niet door met ‘alleskunner’ Ties 

Reactie John de Wolf na VV Katwijk – SV Spakenburg 9 februari 2019