Nieuws

Pim Balkestein en Niek Versteegen blijven in Groesbeek

Zowel aanvoerder Pim Balkestein als Niek Versteegen hebben hun verblijf bij De Treffers verlengd. Pim Balkestein voor één jaar en aanvaller Niek Versteegen voor twee jaar.

De Speler van het Jaar van De Treffers in 2017/’18, Pim Balkestein, kwam in januari 2016 over van SV Elversberg en begint zodoende in augustus aan zijn vierde seizoen bij de Groesbekers. Sinds zijn komst naar Sportpark Zuid groeide de verdediger uit tot een sterkhouder in de defensie en kreeg hij niet veel later ook de aanvoerdersband. ,,Ik heb geen moment twijfel gehad over mijn verlenging. Voor mij is De Treffers de enige optie wat betreft voetballen op niveau. Ik zit gewoon bij de mooiste club in de verre regio.” Verder geeft de 31-jarige aan dat de routinier voetbal voor De Treffers uitstekend kan combineren met zijn maatschappelijke carrière.

Na een lange blessureperiode maakte Niek Versteegen dit seizoen zijn rentree in de thuiswedstrijd tegen Jong Sparta. Hierin was hij direct belangrijk met een doelpunt. De aanvaller heeft zichzelf tot doel gesteld om fit te blijven en met De Treffers een goede serie neer te zetten, zodat zo snel mogelijk afstand genomen kan worden van de onderste regionen in de Tweede Divisie. ,,Ik heb op dit moment nog wedstrijdritme nodig na de lange blessure, maar het gaat gelukkig steeds beter. Ik zit prima op mijn plek. Ik ben blij dat ik twee jaar langer bij De Treffers speel en dat vertrouwen wil ik terugbetalen.”

Met het verlengen van Pim Balkestein en Niek Versteegen liggen op het moment de volgende spelers bij De Treffers vast voor volgend seizoen: Pim Balkestein, Niek Versteegen, Dennis Janssen (Top Oss), Aziz Khalouta, Boy van de Beek, Tjeu Langeveld, Joris Janssen en Coen Maertzdorf.

Op de foto het doelpunt van Niek Versteegen bij zijn rentree in de thuiswedstrijd tegen Jong Sparta.

Lees ook:

Dennis Janssen kiest bewust voor overstap naar De Treffers

De Treffers huurt Ruben da Rocha Rodrigues

Frenk Keukens maakt overstap van De Treffers naar Kozakken Boys