Nieuws

Quick Boys-IJsselmeervogels volgende week live op tv

De wedstrijd tussen Quick Boys en IJsselmeervogels wordt op zaterdag 9 november rechtstreeks uitgezonden door FOX Sports. Het duel begint, zoals gebruikelijk bij live-wedstrijden, om 15.30 uur.

Daarmee richten de camera’s van de sportzender zich weer op de koploper. IJsselmeervogels heeft nog altijd een voorsprong van drie punten op naaste belager Rijnsburgse Boys, maar de ploeg uit Bunschoten-Spakenburg heeft de laatste twee wedstrijden niet meer gewonnen. Eerst werd gelijkgespeeld in de derby tegen SV Spakenburg (1-1) en daarna bleef het in Groesbeek tegen De Treffers bij 3-3. De ploeg van trainer Ted Verdonkschot staat dus onder druk en neemt het volgende week op tegen een elftal dat de punten ook hard nodig heeft. Na een goede start met vier punten uit drie duels heeft de formatie van trainer Edwin Grünholz sindsdien nog maar één keer gelijk gespeeld. Als gevolg daarvan staat de club nu op de zestiende plaats. Die zou op basis van de huidige ranglijst aan het eind van het seizoen degradatie betekenen.

Druk dus voor beiden. Met die achtergrond in gedachten maakte Fox Sports de keuze om deze ontmoeting te promoveren tot de live-wedstrijd van speelronde elf.