Nieuws

Quick Boys-Rijnsburgse Boys volgende week live op tv

De wedstrijd tussen Quick Boys en Rijnsburgse Boys wordt op zaterdag 1 februari rechtstreeks uitgezonden door FOX Sports. Het duel begint, zoals gebruikelijk bij live-wedstrijden, om 15.30 uur.

Daarmee richten de camera’s van de sportzender zich op één van de vele derby’s in de Bollenstreek, waarbij deze confrontatie voor Rijnsburgse Boys op historische gronden in elk geval de meest beladen is. Maar ook met het oog op de ranglijst wordt het een belangrijke ontmoeting, want beide elftallen staan onder druk. De thuisclub heeft weliswaar zijn twee duels van 2020 gewonnen, maar Quick Boys strijdt nog in een verbeten gevecht om de play-offs met clubs uit de Derde Divisie te ontlopen. Elk punt is dus van groot belang. Rijnsburgse Boys lijkt langzaam afgehaakt in de kampioensrace, maar de ploeg van trainer Henk Wisman zou zich veel verwijten als de concurrentie toch verslapt en zij kan niet profiteren.

Met die achtergrond in gedachten maakte Fox Sports de keuze om deze ontmoeting te promoveren tot de livewedstrijd van speelronde twintig.