Nieuws

Rick Adjei wordt de opvolger van Michel Langerak

Rick Adjei is met ingang van 1 juli de opvolger van Michel Langerak als hoofdtrainer van Kozakken Boys. De huidige interim-trainer geeft dan het spreekwoordelijke stokje over aan de man die nu bij hem stage loopt.

Nadat Jasper de Muijnck op 6 november zijn taken neerlegde bij de club uit Werkendam, werd op 15 november bekend dat Michel Langerak terugkeerde bij Kozakken Boys. In eerste instantie werd afgesproken dat de voormalige profvoetballer tot tenminste de winterstop tijdelijk hoofdtrainer zou zijn. Nu is dus duidelijk dat hij het seizoen afmaakt en voor de periode daarna is Rick Adjei aangesteld.

Technisch directeur Kees Spaan zei daarover: ,,Rick is een jonge, gedreven trainer die de afgelopen jaren uitstekend werk heeft geleverd bij Unitas. Hij liep dit seizoen bij ons stage in het kader van zijn UEFA A cursus en maakte daarbij een hele goede indruk. We hebben verschillende gesprekken met Rick gevoerd en zijn ervan overtuigd dat hij voor ons de juiste man op de juiste plaats is. Met Rick gaan we volgend jaar verder bouwen aan de ploeg en daar heeft zowel de TC als het bestuur veel vertrouwen in.

Maar voorlopig houdt hij dus vast aan Langerak. ,,Michel stapte op een moeilijk moment in, maar we zijn zeer tevreden over zijn aanpak en manier van werken met de spelersgroep. De 35-jarige Rick Adjei is momenteel actief bij Unitas uit Gorinchem waarmee hij twee keer promoveerde en nu uitkomt in de Hoofdklasse Zondag.

Op de foto staat Michel Langerak naast de trainersbank. Daarop zitten drie man met in het midden Rick Adjei.

Lees ook:

Michel Langerak optimistisch over nieuwe uitdaging

Jeffrey van Nuland bindt zich als eerste aan Kozakken Boys

Sven van Ingen blijft in Werkendam

Nummer drie en vier verlengen op De Zwaaier