Nieuws

Rijnsburg zoekt versterking na stoppen van Maikey Parami

Trainer Wilfred van Leeuwen van Rijnsburgse Boys heeft aangekondigd dat zijn club op zoek gaat naar versterkingen, nadat hij direct daarvoor moest melden dat Maikey Parami met onmiddellijke ingang stopt.

Na de forse nederlaag bij IJsselmeervogels, maakte de oefenmeester de balans op van een lastig half jaar. ,,Hidde Prijs gaat naar FC Lisse en Wesley Goeman wil ook weg. Toen liet hij een klein bommetje ontploffen. ,,En Maikey Parami stopt per direct in verband met zijn priv-situatie. De aanvaller blijkt zijn werk en studie niet meer te kunnen combineren met voetbal op hoog niveau. De trainer voegde eraan toe: ,,Het maakt de zaken er allemaal niet gemakkelijker op, want we hebben natuurlijk ook nog een aantal blessures met Donny van Oijen wat langdurig is.

De oefenmeester doelde daarbij op diens knieblessure. Verder kon hij geen beroep doen of Jeffrey Jongeneelen (voetkwetsuur) en Bart Duiker (herstelt van een liesbreuk). Het betekent dus dat de spoeling dun is geworden voor de club die de ambities koesterde om met de top mee te doen, maar nu met een elfde plaats genoegen moet nemen. Vandaar dat Rijnsburgse Boys in actie komt, zo weet Wilfred van Leeuwen. ,,We kijken of we versterkingen erbij kunnen krijgen. Alleen gaan we geen geld uitgeven aan kwantiteit, want kwantiteit hebben we genoeg. We zoeken naar kwaliteit, maar dat valt niet mee.

Op de foto is Maikey Parami (rechts) in duel met Yarick Dorst van BVV Barendrecht.

Lees ook:

Drie Haagse boezemvrienden tegen elkaar in de Tweede Divisie

Bart Freke moet per direct stoppen

Hidde Prijs vertrekt naar FC Lisse

Hidde Prijs vertrekt naar FC Lisse