Nieuws

Rijnsburgse Boys-AFC volgende week live op tv

De wedstrijd tussen Rijnsburgse Boys en AFC wordt op zaterdag 26 oktober rechtstreeks uitgezonden door FOX Sports. Het duel begint, zoals gebruikelijk bij live-wedstrijden, om 15.30 uur.

Wie ontpopt zich als de belangrijkste achtervolger van IJsselmeervogels? Dat is bij de goede serie waaraan de koploper werkt, natuurlijk een belangrijke vraag en zowel Rijnsburgse Boys als AFC is een kandidaat voor die rol. De thuisclub staat momenteel op de tweede plaats als bekroning van een uitstekende start van het seizoen, hoewel trainer Henk Wisman blijft benadrukken dat het spel van zijn elftal nog wisselvallig is. Zijn collega Uli Landvreugd heeft duidelijk gemaakt dat de regerend kampioen dat resultaat waarschijnlijk niet kan herhalen, maar… De Amsterdammers staan op slechts een punt achterstand van de runner up en kunnen deze week (zeker indachtig de vooruitgeschoven ontmoeting met GVVV) dus uitstekende zaken doen op de ranglijst.

Met die achtergrond in gedachten maakte Fox Sports de keuze om deze ontmoeting te promoveren tot de live-wedstrijd van speelronde negen.