Nieuws

Rijnsburgse Boys completeert de selectie met komst van talentvolle spits

Rijnsburgse Boys heeft bekend gemaakt dat de club de selectie voor volgend seizoen compleet heeft. Dat deed de club bij de presentatie van Maarten Reyneveld.

Maarten Reyneveld maakte twee seizoenen geleden naam toen hij als A-junior bij ARC liefst zeven keer scoorde in de nacompetitie tegen degradatie uit de Eerste Klasse. Hij verdiende er een transfer mee naar Jong ADO Den Haag. In zijn eerste jaar bij die club maakte de aanvaller veel minuten en ging hij door met het maken van doelpunten, maar afgelopen seizoen stokte de opmars vanwege blessures aan knie en enkel. Daardoor stroomde Maarten Reyneveld niet door naar de A-selectie.

Dat hij nu een kans krijgt op Sportpark Middelmors het talent als een uitgelezen mogelijkheid om alsnog door te dringen tot het betaalde voetbal. ,,Ik ben blij dat ik volgend seizoen op het hoogste amateurniveau actief kan zijn. De mogelijkheid om alsnog naar het profvoetbal te gaan, houd ik open, maar ik focus me nu op Rijnsburgse Boys. Ik ga vol energie beginnen en hoop belangrijk te worden voor de ploeg als spits. Daarna zie ik wel wat er op mijn pad komt.”

Behalve voor SV ARC kwam Reyneveld in het verleden ook uit voor Alphense Boys. Bij die club – tegenwoordig actief in de Hoofdklasse Zondag B – was hij onderdeel van de D- tot de A-junioren.

Op de foto is Reyneveld te zien samen met technisch directeur Dennis-Jan Mieras (links) en bestuurslid technische zaken Gerrit Paauw (rechts)