Nieuws

Rijnsburgse Boys-verdediger Nick Zeijlmans vertrekt komende zomer naar ADO’20

Nick Zeijlmans maakt na dit seizoen de overstap van Rijnsburgse Boys naar ADO’20 uit de Derde Divisie zondag. De verdediger kwam afgelopen zomer over van OFC, maar is niet zeker van een basisplaats bij ‘De Uien’.

ADO’20 laat op de website weten zeer tevreden te zijn met de komst van Zeijlmans. ,,Met Nick halen we een voetballend ingestelde verdediger binnen, die ook tactisch slim is. Met zijn lengte is hij natuurlijk sterk in luchtduels. Belangrijk is tevens dat het een jongen is die met zijn persoonlijkheid goed bij ADO’20 past.”

Zeijlmans kwam afgelopen zomer over van OFC uit Oostzaan, dat net als ADO’20 actief is in de Derde Divisie. De jaren daarvoor was hij actief in de jeugd van FC Volendam en AZ. Dit seizoen speelde de talentvolle verdediger 11 wedstrijden voor Rijnsburgse Boys. Zeijlmans begon het seizoen als basisspeler, maar raakte in oktober zijn basisplaats kwijt. Afgelopen zaterdag stond hij overigens wel in de basis tegen Jong Sparta en speelde 75 minuten.

Zeijlmans toekomstige club, ADO’20, staat momenteel twaalfde in de Derde Divisie, maar de club heeft slechts enkele punten voorsprong op de clubs in de degradatiezone.

Op de foto Nick Zeijlmans in actie voor Rijnsburgse Boys in de wedstrijd tegen IJsselmeervogels.