Nieuws

Robert Mutzers houdt conditie op peil in Werkendam

Robert Mutzers (25) houdt zijn conditie op peil bij Kozakken Boys. De voormalig aanvaller van De Treffers en FC Dordrecht traint volledig mee met de A-selectie, nadat hij deze winter terugkeerde van een avontuur in Oekrane.

,,Robert vroeg aan mij of hij tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe club zijn conditie bij ons op peil mocht houden, aldus technisch directeur Kees Spaan op de officile website van de club uit Werkendam. ,,Robert is een uitstekende speler. Ik hoop dat we hem aan ons kunnen binden, zodat hij zijn kwaliteiten ook tijdens wedstrijden kan laten zien. Hij zou zeker een toegevoegde waarde zijn aan ons elftal. We hebben nog tot 31 januari om ons te versterken. Ik hoop dat Robert snel zijn keuze maakt.

Robert Mutzers (foto) begon met voetballen bij Dongen, waarna hij in 2015 de overstap maakte naar De Treffers. Na twee succesvolle seizoenen in Groesbeek bood FC Dordrecht hem de kans in het profvoetbal, waar hij in zijn eerste seizoen 12 keer scoorde in 35 wedstrijden. Afgelopen zomer ging Mutzers een avontuur aan bij Chornomorets Odessa in de Oekraense Premier League.

Lees ook:

Jeffrey Rijsdijk moet nog wennen aan zijn nieuwe leven

Voor Charlton Vicento geen profvoetbal, maar Werkendamse gemoedelijkheid

Dapper Kozakken Boys buigt in de blessuretijd