Nieuws

Robert van Koesveld zesde aanwinst van Scheveningen

Robert van Koesveld maakt komend seizoen deel uit van de selectie van Scheveningen. De verdediger komt over van SC Cambuur, waarmee hij enkele weken geleden nog actief was in de race om promotie naar de Eredivisie.

De 24-jarige Van Koesveld mocht het afgelopen seizoen vier keer zijn opwachting maken namens SC Cambuur in de Keuken Kampioen Divisie. Hierin was de in Den Haag geboren verdediger goed voor een assist. Het grootste deel van het seizoen speelde Van Koesveld echter voor de beloften van Jong Cambuur.

Nadat hij zijn jeugdjaren bij Quick Den Haag had doorgebracht, stond Van Koesveld onder contract bij Heerenveen, Helmond Sport, Jong Ajax en dus bij Cambuur. Bij deze clubs speelde Van Koesveld voornamelijk in het centrum van de verdediging, maar de 24-jarige linkspoot kan ook prima ingezet worden op de linksbackpositie.

Van Koesveld is na Youri de Winter, Nigel Ogidi Nwankwo, Rowendley Martijn, Vincent van Dorp en Ioannis Bouras alweer de zesde aanwinst van de formatie uit Scheveningen.