Nieuws

Robin Eindhoven per direct naar SV Spakenburg

SV Spakenburg heeft zich per direct versterkt met Robin Eindhoven. De spits tekende een contract tot het einde van dit seizoen. Eindhoven komt over van het Cypriotische Aris Limassol.

,,We zijn al langer op zoek naar een centrumspits en zijn blij dat Robin zijn ambities wil waarmaken bij SV Spakenburg”, reageert de Technische Commissie van Spakenburg op de clubwebsite. ,,Robin heeft de afgelopen seizoenen bij Koninklijke HFC laten zien dat hij het niveau van de Tweede Divisie aankan en we zijn ervan overtuigd dat hij zijn kwaliteiten bij SV Spakenburg verder kan ontwikkelen.”

Eindhoven doorliep de jeugdopleiding van Koninklijke HFC, waar hij ook zijn Tweede Divisie-debuut maakte. Tussendoor speelde hij nog een jaar in het Onder 19-elftal van ADO Den Haag. Vorig seizoen kwam hij in Haarlem tot 22 Tweede Divisie-optredens, waarin hij acht keer scoorde en vijf assists gaf. Deze zomer vertrok hij naar Aris Limassol, maar in goed overleg is besloten dat hij de club uit Cyprus vroegtijdig mocht verlaten om de overstap naar Spakenburg te kunnen maken.

Op de foto is Robin Eindhoven in het shirt van Koninklijke HFC in duel met Milan van Ewijk van Excelsior Maassluis.