Nieuws

Robin Hensgens aangesteld als arbiter voor livewedstrijd AFC-BVV Barendrecht

De livewedstrijd op Fox Sports tussen AFC en BVV Barendrecht staat zaterdag onder leiding van Robin Hensgens. De Limburger begint dan al aan zijn negende duel van het seizoen in de Tweede Divisie. De aftrap is zoals gebruikelijk om 15.30 uur.

Hij kwam voorts tot twee ontmoetingen in de strijd om de KNVB Beker, zeven duels in één van de Derde Divisies en twee partijen bij de competitie voor beloften. Hensgens was deze competitie al scheidsrechter bij beide clubs. Hij leidde op 3 november de degradatiekraker Barendrecht-FC Lienden (1-1) en op 20 januari stond hij aan het spreekwoordelijke roer bij Jong Almere City FC-AFC (0-2). Bij de eerstgenoemde wedstrijd stuurde hij overigens twee spelers van BVV van het veld: Emilio Samseij en Yarick Dorst, waardoor de Rijnmonders ruim twintig minuten met negen man speelden. In die fase van de ontmoeting kwam FC Lienden nog langszij.

De overige aanstellingen zijn:

Jong Almere City FC-Excelsior MaassluisL. Timmer
SVV Scheveningen-Rijnsburgse BoysF. R. de Winter
Kozakken Boys-SV SpakenburgF. L. M. van den Elzen
IJsselmeervogels-HHC HardenbergJ. W. M. van der Laan
VV Katwijk-FC LiendenT. Voncken
VVSB-GVVVS. de Brito Roque
Koninklijke HFC-Jong Sparta RotterdamN. B. Smit
De Treffers-Jong VitesseM. Vos

 

Op de foto is Robin Hensgens tijdens Jong Almere City FC-VV Katwijk in discussie met Mike Grim, de doelman van de thuisclub.