Nieuws

Robin Mulder verlengt bij GVVV

Robin Mulder heeft zijn aflopende verbintenis bij GVVV met twee jaar verlengd. De 31-jarige middenvelder is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de club uit Veenendaal.

De Utrechter verruilde medio 2016 ASWH voor GVVV en werd met inmiddels 66 gespeelde wedstrijden direct een vaste waarde in de hoofdmacht. Tijdens de eerste twee seizoenen vond de middenvelder liefst 21 keer het net, waarna hij in 2018/19 al twee keer een assist gaf. ,,Ik heb het gewoon erg naar mijn zin bij GVVV, aldus Robin Mulder op de officile site van zijn club. ,,Toen ik last had van een vormdip, kreeg ik van veel supporters positieve berichten. Dat deed mij heel goed en motiveerde mij om nog harder te werken. De combinatie met de spelersgroep en staf, maakt het voor mij een gemakkelijke keuze om bij te tekenen.

Rob de Boer van de technische commissie van de Veenendalers toonde zich al even verheugd. ,,Wij zijn blij met de contractverlenging van Robin. Mulder is een goede voetballer die altijd wil werken. Wij hopen dat hij zijn goede niveau de komende seizoenen vaak blijft aantikken. Met de contractverlenging van de middenvelder heeft GVVV vier spelers vastgelegd voor volgend seizoen. Eerder verlengden Johan Jansen en Taoufik Adnane hun aflopende verbintenis. Mart de Jong heeft een doorlopende verbintenis tot medio 2020.

Op de foto verstuurt Robin Mulder (links) een pass voor Derre Kwee van AFC er tussen kan komen.