Nieuws

Robin Segers keert GVVV de rug toe

Omdat hij geen basisplaats heeft veroverd bij GVVV, hebben Robin Segers en de club in goed onderling overleg besloten om het aflopende contract niet te verlengen.

De 21-jarige kwam medio 2017 over van VRC uit Veenendaal, waar hij de hele jeugdopleiding heeft doorlopen. In het eerste seizoen maakte Segers zijn opwachting vooral in het tweede elftal, waarna hij deze competitie weliswaar negen keer uitkwam in de hoofdmacht en in één van die duels (met De Treffers) zelfs scoorde, maar de middenvelder kan nog altijd niet rekenen op een basisplaats in het elftal van trainer Niek Oosterlee.

Vandaar dat het talent besloot om zijn tijd op Sportpark Panhuis te beëindigen. ,,Ik heb met heel veel plezier bij GVVV gespeeld en heb grote stappen gemaakt als voetballer. Door de gesprekken die ik heb gevoerd over volgend seizoen, kwam ik tot de conclusie dat er weinig perspectief is om hier nog een jaar te blijven voetballen. Ik heb mij altijd honderd procent voor de vereniging ingezet en zal dit ook de rest van dit seizoen blijven doen. Ik ben erg dankbaar dat ik onderdeel mocht zijn van deze mooie club.”

Op de foto is Robin Segers (centraal) in duel met Gillian Justiana van IJsselmeervogels.

Lees ook:

Boekt Excelsior Maassluis historisch resultaat bij GVVV?

Keepersnieuws van GVVV

Bart Hulsbos beëindigt actieve carriëre