Nieuws

Routiniers blijven bij De Treffers

Robin Janssen en Niels Kornelis beginnen in de zomer aan respectievelijk hun twaalfde en tiende seizoen bij De Treffers. De routiniers hebben hun contracten met een jaar verlengd.

De 32-jarige Robin Janssen (foto) is dus ook in 2019/’20 een optie voor het middenveld voor de nieuwe trainer Jan de Jonge. ,,Je wordt een dagje ouder en je weet dat het moment dichterbij komt dat het spelen minder wordt, maar ik ben helemaal topfit. Ik kom hier van jongs af aan en wil deel uit maken van de mooie plannen van de club. Jong en oud gaat vriendschappelijk met elkaar om binnen de ploeg. Wat dat betreft is ons team een ware afspiegeling van de hele mooie vereniging.”

De 29-jarge doelman maakt iets korter deel uit van de hoofdmacht, maar Niels Kornelis behoort eveneens tot de vaste waarden van de hoofdmacht. ,,Na twee jaar in de A1 ga ik volgend seizoen mijn achtste jaar bij de selectie in. Daar ben ik trots op. Ik zou niet weten waar ik anders zou willen keepen dan hier. De supporters en vrijwilligers zijn top en de sfeer in het team is super vriendschappelijk.”

Lees ook:

De Treffers verlengt ondanks lichte blessure met tevreden Franssen

Van Zundert denkt met De Treffers te kunnen stijgen op de ranglijst

Dennis Janssen kiest bewust voor overstap naar De Treffers