Nieuws

Schet weg, Van den Berkt blijft bij GVVV

Waar Damiano Schet GVVV na een jaar al weer gaat verlaten, daar heeft Joshua van den Berkt juist besloten om zijn verbintenis met een jaar te verlengen.

Damiano Schet kwam afgelopen zomer van VV Katwijk naar Veenendeel, maar de 29-jarige aanvaller is er niet in geslaagd om een basisplaats af te dwingen bij GVVV. Ondanks een goede start tijdens de voorbereiding, moet hij het vooral doen met invalbeurten, waardoor beide partijen hebben besloten om in juli weer uit elkaar te gaan.

Doelman Joshua van den Berkt blijft daarentegen. De 22-jarige sluitpost begint in de zomer aan zijn derde seizoen op sportpark Panhuis. De goalie kwam in 2018 van Blauw Geel’55 naar GVVV en moest zich in het eerste seizoen schikken in de rol van derde keeper. Sinds dit seizoen is de doelman doorgeschoven naar de rol van tweede doelman.

Joshua van den Berkt is de twaalfde speler die GVVV voor volgend seizoen heeft gecontracteerd. De club trok Joshua Patrick en Joël van Wijk aan en verlengde met Philip Ties, Corné Davelaar, Patrick-Prosper Fini, Tom Oostinjen, Mart de Jong en Johan Jansen. Robin Mulder, Jeremy de Graaf en Laurens van der Voort hebben nog een doorlopend contract tot medio 2021.

Op de foto sprint Damiano Schet (rechts) weg van Tom van der Neut van SV Spakenburg.