Nieuws

Scheveningen versterkt zich met Rowdy van der Putten  

Scheveningen heeft zich voor volgend seizoen versterkt met aanvaller Rowdy van der Putten. De 23-jarige centrumspits komt over van FC Lisse, waar hij de afgelopen drie seizoenen onder contract stond.

Van der Putten heeft drie uitstekende jaren in de Derde Divisie achter de rug. De spits wist namens FC Lisse de weg naar het doel immers vrij eenvoudig te vinden. Drie seizoenen op rij wist hij zich te kronen tot topscorer van FC Lisse. De teller van Van der Putte is gestrand op 34 doelpunten namens de Lissenaren. Hier had hij in totaal 78 wedstrijden voor nodig.

Voordat Van der Putten in 2017 bij FC Lisse tekende, speelde hij met Jong Cambuur in de Eredivisie voor beloften. Zijn jeugdjaren doorliep de 23-jarige spits bij achtereenvolgens VV Ter Leede, FC Lisse, ADO Den Haag, Alphense Boys en Feyenoord.

Scheveningen krijgt er met Van der Putten een hardwerkende aanvaller bij met bewezen scorend vermogen. Na de komst van Ioannis Bouras, Vincent van Dorp, Robert van Koesveld, Rowendley Martijn, Nigel Ogidi Nwankwo en Youri de Winter is Van der Putten alweer de zevende aanwinst van Scheveningen voor het komende seizoen.

Tekst: Thijs de Bruijn