Nieuws

Seizoenkaart voor het leven voor Jeffrey Talan

Jeffrey Talan heeft van VV Katwijk een seizoenkaart voor het leven gekregen als dank voor zijn vele verdiensten voor de club. Dat werd natuurlijk gedaan rond de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen.

De voormalige rechtsbuiten is immers zowel voormalig speler van Katwijk als van Heereveen, waardoor de club de onderlinge bekerwedstrijd aangreep om Jeffrey Talan nadrukkelijk in het zonnetje te zetten. De voormalige international speelde in de jeugd van Katwijk voor hij naar het toenmalige FC Den Haag (tegenwoordig ADO Den Haag) vertrok. Zijn meest succesvolste jaren beleefde hij echter in Friesland toen hij ook als eerste Katwijker zijn debuut maakte voor het Nederlands Efltal. In totaal speelde de aanvaller acht keer voor Oranje en in die duels maakten hij n doelpunt.

Jeffrey Talan ontving uit handen van de voorzitter van Katwijk, Mart Vergouwen, een shirt en een seizoenkaart voor het leven. ,,Vanwege zijn loopbaan als speler, zijn werkzaamheden als trainer en de manier waarop hij Katwijk positief op de kaart zet, wilden wij hem bedanken. Deze wedstrijd was daar de ideale gelegenheid voor, aldus Vergouwen.