Nieuws

Selectienieuws uit Noordwijkerhout: versterkingen, vertrekken en verlengingen

Met het oog op het nog lopende en komende seizoen trad VVSB vanmiddag naar buiten met een selectie-update. De huidige hekkensluiter voert in zowel de (technische) staf als in het spelersbestand een aantal wijzigingen door. Zo volgen aanvaller Guido Pauw en Lovette Felicia hun ploeggenoot Arno Dijkstra richting de uitgang en krijgt de ploeg van trainer Eric Meijers de beschikking over maar liefst drie nieuwe krachten.

In aanloop naar de Bollenstreekderby met VV Katwijk van aankomend weekend weet men op Sportpark De Boekhorst met welke krachten en medewerkers er lijfsbehoud gerealiseerd moet gaan worden. Na afgelopen zaterdag met 2-5 ruim afstand te hebben gedaan van HHC Hardenberg staat er voor de komende speelronde dus een wel heel interessant affiche op het programma. Deze krachtmeting is zaterdag vanaf 15:30 live te zien op FOX Sports.

Blijvers bij VVSB:
Ruben Valk en Richelo Fecunda (tot 2021), Tomas Arroyo, Jelmer Vijlbrief, Danny Bakker, Tim de Rijk, Loyd van der Wilden, Mo el Osrouti, Frans van Niel, Eric Meijers (eindverantwoordelijke), Hugo van Duijn (keeperstrainer) en Patrick van der Fits (assistent-trainer).

Selectiespelers waar afscheid van genomen wordt:
Guido Pauw, Lovette Felicia, Patrick Batist (per direct, naar Westlandia), Menno de Jong (Sportlust’46), Tommy Bekooij, Mitchell Theuns, Sven Verlaan, Victor Schipholt (naar SJC), Arno Dijkstra (naar FC Rijnvogels) en Kevin Brands (per direct, naar het Thaise Lampang FC).

Nieuwkomers:
Wesley Goeman en Frank Tervoert (per direct, overgekomen van Rijnsburgse Boys) en Michael de Leeuw (van Sportlust’46).