Nieuws

Sjoerd Ars stopt bij De Treffers

Sjoerd Ars stopt tijdens de winterstop als voetballer bij De Treffers. Drukke werkzaamheden in een eigen bedrijf en bij Fortuna Sittard bleken niet langer te combineren met zijn rol als spits van de club uit Groesbeek.

Voorts wil Ars graag meer tijd besteden aan zijn gezin. Daarmee komt een eind aan een lange loopbaan in het topvoetbal. De aanvaller, die zijn jeugdopleiding voor een deel genoot bij Feyenoord, debuteerde vijftien jaar geleden in het betaalde voetbal voor De Graafschap. Daarna speelde hij voor FCOmniworld, Go Ahead Eagles, RBC Roosendaal, FC Zwolle, Levski Sofia, Tianjin Teda in China, Konyaspor, Karsiyaka, NEC, NAC Breda, Halads Szombathelyi, Fortuna Sittard, opnieuw De Graafschap en nu dus De Treffers.

Sjoerd Ars betreuerde op de officile site van de Groesbekers dat het daar nu eindigt met zijn actieve loopbaan: ,,Als liefhebber van het spelletje en omdat ik het hier super goed naar mijn zin heb, is dit een beslissing die ik met pijn in het hart heb genomen. Ik heb ontzettend genoten van deze warme club en ga er in de laatste wedstrijden nog alles aan doen om er een mooi jubileumjaar van te maken.

Lees ook:

AFC weer koploper in de TOP 200