Nieuws

Spakenburg neemt Didi van Gelder de la Torra over van De Graafschap

SV Spakenburg heeft haar selectie voor het komende seizoen versterkt met Didi van Gelder de la Torra. De 18-jarige linksback komt over van De Graafschap. Van Gelder de la Torra en SV Spakenburg zijn een contract van 1 jaar overeengekomen.

Didi van Gelder de la Torra speelde het afgelopen seizoen zijn wedstrijden voor De Graafschap Onder 19, waar hij sinds de zomer van 2018 onder contract stond. Van Gelder de la Torra kwam destijds over van Roda ‘64 uit Leusden, waar hij de jeugdopleiding doorliep. Nu, een jaar later, verlaat de in Spanje geboren verdediger De Graafschap dus ook alweer.

Didi van Gelder de la Torra vervangt bij SV Spakenburg de vertrekkende Rida Najib. Najib vertrok deze zomer al bij SV Spakenburg en tekende een contract bij Roda ‘64, de ploeg waarbij zijn vervanger zo’n tien jaar in de jeugdelftallen speelde.

Van Gelder de la Torra is alweer de zevende aanwinst voor SV Spakenburg. Eerder versterkte de ploeg van John de Wolf zich al met Roy Castien, Marvin Renfurm, Roy Terschegget, Marlon Versteeg, Koos Werkman en Mitchell de Zwart.

Tekst: Thijs de Bruijn