Nieuws

Spelersnieuws uit Spakenburg

Nadat SV Spakenburg bekend had gemaakt dat Vince Gino Dekker zijn contract heeft verlengd, liet DOVO weten dat Mitchell de Zwart de blauwe zijde van De Westmaat al weer heeft verlaten.

Vince Gino Dekker is in korte tijd uitgegroeid tot één van de publiekslievelingen bij de Blauwen. De 22-jarige rappe aanvaller heeft sinds zijn komst naar SV Spakenburg in de Tweede Divisie al drie doelpunten gemaakt en getekend voor vier assists. ,,Gino is een zeer talentvolle speler en heeft zijn toegevoegde waarde aangetoond”, aldus de technische commissie van SV Spakenburg. ,,Hij voorziet onze aanval van een extra impuls. Behalve dat hij een individuele actie in de benen en scorend vermogen heeft, heeft Gino ook oog voor zijn medespelers. Dat hij geen moeite had zich aan te passen en zich snel in de basis speelde, toont zijn klasse. Verder is het mooi om te zien dat onze supporters hem al snel in hun hart hebben gesloten.”

Daarentegen keert Mitchell de Zwart per direct terug naar DOVO. De 27-jarige maakte afgelopen zomer juist de overstap van Veenendaal naar Spakenburg, maar op De Westmaat bleef hij steken op vijf competitiewedstrijden. Vandaar dat alle partijen hebben besloten dat het beter was voor de verdediger om per direct terug te keren.

Op de foto juicht Vince Gino Dekker (links) na zijn doelpunt voor SV Spakenburg in de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis.