Nieuws

Stem nu op de Keeper van het Jaar in de Tweede Divisie

In samenwerking met onze mediapartners ELF Voetbal en FOX Sports organiseert de Tweede Divisie een verkiezing voor de Speler van het Jaar. We beginnen met de keepers.

Jean-Paul van Leeuwen
Hij werd vorig jaar algeheel amateurkampioen met Excelsior Maassluis en ook afgelopen seizoen was Jean-Paul van Leeuwen steunpilaar bij de club die ondanks beperkte financiële middelen toch weer bovenin meedeed. Smetje op het seizoen waren de twee wedstrijden die hij vanwege een schorsing miste na het gooien met een bidon.

André Krul
De degradatie van Spakenburg is volgens onze jury zeker niet de schuld van deze doelman. Wereldreiziger André Krul keepte slechts veertien wedstrijden namens De Blauwen in de reguliere competitie, maar maakte daarin voldoende indruk voor een nominatie.

Nick Olij
Jong AZ werd met overmacht kampioen in de Tweede Divisie. Niet geheel toevallig door de met afstand minst gepasseerde achterhoede. Waar personele verschuivingen in de beloftenploegen vaak voorkwamen, was Nick Olij gewoon een zekerheidje onder de lat bij de Alkmaarders.

Marc van Splunter
Al jaren is Marc van Splunter de onomstreden sluitpost bij BVV Barendrecht, de club die hij al vanaf zijn jeugdjaren dient. Soms heeft hij van die buien dat hij echt niet te passeren is, waarmee hij zijn elftal naar een keurige achtste plaats in de Tweede Divisie loodste. Hij miste afgelopen seizoen geen minuut.

Mark de Vries
Deze keeper wekt op zijn beurt de indruk dat hij al jaren in het doel staat bij Katwijk, maar kwam  toch echt pas vorig jaar over van FC Lisse. En ook komend seizoen is hij weer op De Krom te bewonderen. ‘Je moet een grote jongen zijn wil je mij uit de basis keepen’, sprak hij onlangs vol vertrouwen.

Bezoekers van deze site kunnen meestemmen bij deze verkiezing. Wie moet volgens jou Keeper van het Jaar worden? Laat je stem hier achter!

[poll id=86391]