Nieuws

Stem nu op de Speler van het Jaar in de Tweede Divisie

In samenwerking met onze mediapartners ELF Voetbal en FOX Sports organiseert de Tweede Divisie een verkiezing voor de Speler van het Jaar. Wie was de beste speler tijdens het afgelopen seizoen?

Nick de Bondt
Zijn linkerbeen hoort misschien wel in de Eredivisie thuis, maar desondanks brak Nick de Bondt nooit door op het hoogste niveau. Plezier in het voetballen is nu belangrijk. En dat heeft deze aanvaller bij De Treffers gevonden, waar hij zich kroonde tot assistkoning van de Tweede Divisie.

Jeremy Helmer
De motor van de kampioensploeg van AZ is pas negentien jaar en rook dit seizoen ook al aan Eredivisievoetbal met de hoofdmacht van de Alkmaarders. Wordt gezien als een speler die in de toekomst het Nederlands elftal kan halen. Kijkt zijn kunsten af bij Eden Hazard en Luka Modric.

Robbert Susan
Al vijf seizoenen is hij een vaste kracht op het middenveld van VV Katwijk en daar komen waarschijnlijk nog wel een paar jaartjes bij voor de aanvoerder. Is vaak betrokken bij doelpunten van zijn ploeg, die afgelopen seizoen keurig derde eindigde in de Tweede Divisie.

Everton Pires Tavares
Bij de nummer twee van afgelopen jaar werd Everton Pires Tavares verkozen tot Speler van het Seizoen. Mede door zijn creatieve impulsen mag Kozakken Boys zich nu de beste amateurclub van Nederland noemen. Ook volgend seizoen is hij weer op De Zwaaier te bewonderen.

Wimilio Vink
Net als Nick de Bondt is Wimilio Vink een speler die wellicht veel meer uit zijn carrière had kunnen halen. In de Tweede Divisie in hij in elk geval één van de smaakmakers bij TEC, waar zijn vader Gery als technisch adviseur werkzaam is.

Bezoekers van deze site kunnen meestemmen bij deze verkiezing. Wie moet volgens jou Speler van het Jaar worden? Laat je stem hier achter!

[poll id=86438]