Nieuws

Stem nu op het Talent van het Jaar in de Tweede Divisie

In samenwerking met onze mediapartners ELF Voetbal en FOX Sports organiseert de Tweede Divisie een verkiezing voor de Speler van het Jaar. Nu komen de grootste talenten aan bod.

Calvin Stengs
Hij heeft wat trekjes van Arjen Robben, zeker als je kijkt naar de geweldige doelpunten die hij heeft gemaakt in de Tweede Divisie. Maar ook bij het grote publiek is zijn naam inmiddels bekend door zijn flitsende spel in de play-offs namens het grote AZ.

Dérian Reinders
Hij kwam pas in de winterstop over van FC Emmen, maar mede dankzij de impulsen van Dérian Reinders kende HHC Hardenberg een uitstekende tweede seizoenshelft. Van een ogenschijnlijk kansloze positie op de ranglijst volbracht hij met HHC de ontsnapping van de eeuw.

Owen Wijndal
Op zijn zestiende was Owen Wijndal al een waarde in de kampioensploeg van Jong AZ. De verdediger zat ook al geregeld op de bank bij het eerste, met als hoogtepunt zijn basisdebuut in de hoofdmacht tegen PSV. Omdat een speler maar voor één categorie genomineerd mag worden, ontbreekt zijn ploeggenoot Jeremy Helmer in deze lijst.

Matthijs Jesse
Begonnen als bankzitter, verworden tot supersub en nu klaar voor het grote werk. De ontwikkeling van Matthijs Jesse ging afgelopen seizoen snel. En dat vertrouwen betaalde hij uit in steeds meer doelpunten, liefst elf maakte hij er afgelopen seizoen.

Deroy Duarte
Deze jeugdinternational staat symbool voor het attractieve Jong Sparta, dat na de winterstop bijna geen wedstrijd meer verloor. Pas zeventien jaar is Deroy Duarte, die al een paar keer op de bank mocht plaatsnemen bij het eerste.

Bezoekers van deze site kunnen meestemmen bij deze verkiezing. Wie moet volgens jou Talent van het Jaar worden? Laat je stem hier achter!

[poll id=86410]