Nieuws

Stem nu op de Trainer van het Jaar in de Tweede Divisie

In samenwerking met onze mediapartners ELF Voetbal en FOX Sports organiseert de Tweede Divisie een verkiezing voor de Speler van het Jaar. Nu komen de beste trainers aan bod.

Danny Buijs
Kozakken Boys mag zich de beste amateurclub van Nederland noemen, na de tweede plaats van afgelopen seizoen. De ambitieuze hoofdtrainer Danny Buijs is pas 34 jaar en met het hoogste trainersdiploma in het vooruitzicht lonkt voor hem een carrière in het profvoetbal.

Gert Jan Karsten
Onder Gert Jan Karsten presteerde HHC Hardenberg als een subtopper, met als hoogtepunt de Ontsnapping van de Eeuw waardoor de club na een dramatische start toch in de Tweede Divisie bleef. En de grote vraag is natuurlijk: krijgt deze opmars komend seizoen een vervolg.

Ted Verdonkschot
Koninklijke HFC deed het met beperkte middelen uitstekend. Toen de Haarlemmers eenmaal veilig waren, was het beste er wel vanaf. Anders had Ted Verdonkschot wellicht nog wel het linkerrijtje kunnen halen met deze traditieclub.

Dick Schreuder
Al drie seizoenen behoort VV Katwijk onder de hoede van Dick Schreuder tot de absolute top bij de amateurs. Ook afgelopen seizoen werd er weer prima gevoetbald, niet voor niets verlengde de Barnevelder zijn contract op De Krom.

Martin Haar
Deze oude meester smeedde van een selectie toptalenten een ploeg die met volle overtuiging de titel greep in de Tweede Divisie. Jong AZ mag daardoor de Jupiler League in, maar sommige spelers debuteerden zelfs al in de Eredivisie bij het grote AZ.

Bezoekers van deze site kunnen meestemmen bij deze verkiezing. Wie moet volgens jou Trainer van het Jaar worden? Laat je stem hier achter!

[poll id=86428]