Nieuws

Stephen Warmolts verlaat FC Emmen voor HHC Hardenberg

Stephen Warmolts speelt vanaf komend seizoen voor HHC Hardenberg op Sportpark de Boshoek. De 25-jarige centrumverdediger komt van FC Emmen.

Het afgelopen seizoen liep voor Warmolts uit op een teleurstelling, omdat hij niet verder kwam dan de beloften bij FC Emmen. Eerder zat hij wel drie seizoenen bij de selectie van Helmond Sport. In de toenmalige Jupiler League was de verdediger niet alleen goed voor 98 competitiewedstrijden, maar fungeerde ook als aanvoerder. Vandaar dat zijn overstap naar de promovendus in de lijn der verwachtingen lag. Eerder speelde hij in de jeugd van FC Emmen en SC Heerenveen.

HHC kwam dan ook als geroepen, zo onderkende hij op de website van de club uit Hardenberg: ,,Ik kom op een leeftijd dat je verder kijkt dan alleen naar het profvoetbal. Het maatschappelijke deel heeft zeker meegespeeld bij de overstap, ook richting de toekomst.” Hij vertelt verder dat het publiek mag rekenen op een verdediger zonder veel verrassingen: ,,Ik doe niet te veel gekke dingen. Ben vooral een passer.”

Op de foto is Stephen Warmolts in het seizoen 2017/’18 nog speler van Helmond Sport.