Nieuws

SV Spakenburg breekt met drie spelers

SV Spakenburg en drie spelers hebben besloten dat hun wegen gaan scheiden. Het gaat om Cendrino Misidjan, Tom Menting en Armend Selimi.

Het vertrek van Cendrino Misidjan is misschien nog het meest opvallend. Hij vertrekt in de zomer al na een jaar, hoewel de geroutineerde verdediger tot nu toe bijna alle wedstrijden meedeed.

Voor Tom Menting komt er in juli een eind aan een samenwerking van twee jaar. De middenvelder herstelde kort na zijn overstap naar de Westmaat in 2017 van een langdurige blessure, maar speelde vervolgens heel geregeld om op dit moment zelfs over een basisplaats te beschikken. Toch hebben Menting en de club besloten uit elkaar te gaan op basis van de informatie welke spelers straks nieuw zijn. Dat zorgt voor meer concurrentie op het middenveld en verslechterde perspectieven voor de speler.

Armend Selimi, doorgebroken via de eigen jeugd, werd in 2016 toegevoegd aan de selectie en sinds dit seizoen speelt zijn broer Argjend eveneens bij SV Spakenburg. Het leidde echter niet tot regelmatig samen voetballen, waardoor hij heeft besloten elders een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Op de foto is Tom Menting in duel met Tim Peters van SVV Scheveningen.

Lees ook:

Tom Oostinjen maakt overstap naar GVVV

Verhuizende Koos Werkman kiest voor Spakenburg

John de Wolf gaat voor derde seizoen bij SV Spakenburg