Nieuws

SV Spakenburg verlengt met aanvallers Van der Sande en Sterling

SV Spakenburg heeft de aflopende verbintenissen van zowel Kevin Sterling als Olaf van der Sande met één seizoen verlengd.

De eerstgenoemde, afgelopen zomer overgekomen van Koninklijke HFC, bewees het huidige seizoen zijn waarde vanaf de rechterflank. De 27-jarige was als basisspeler van trainer John de Wolf goed voor liefst zes doelpunten en zes assists. Het was voor de club dan ook duidelijk dat zij verder wilde met Sterling, zo liet Martijn Koelewijn van de technische commissie weten. ,,Kevin is vaste waarde en met zijn aanvallende kwaliteiten altijd een gevaar voor menig verdediger in de Tweede Divisie. We zijn blij dat hij ook graag bij SV Spakenburg wil blijven en dat hij ook volgend seizoen belangrijk kan zijn voor onze club.”

Olaf van der Sande verlengde zijn verbintenis eveneens met een jaar. De spits, die in 2018 van VV Capelle de overstap maakte naar sportpark De Westmaat, scoorde sindsdien negen keer. Koelewijn is namens de technische commissie ook over hem enthousiast. ,,Olaf is met zijn snelheid en ‘neusje voor de goal’ een gevaarlijk spits. Hij is ontzettend gedreven en we zijn er van overtuigd dat hij hier zichzelf verder gaat ontwikkelen en belangrijk gaat zijn voor SV Spakenburg.”

Op de foto is de 24-jarige Olaf van der Sande (rechts) in duel met Kevin Dercks van Excelsior Maassluis