Nieuws

SV TEC hoopt met Skender Loshi op meer aanvallende stootkracht

Nu SV TEC het al zes wedstrijden moet doen zonder Koen van der Biezen, heeft de club uit Tiel per direct Skender Loshi toegevoegd aan de selectie.

Afgelopen week vertelde doelman Jan Schimmel op deze site al waar hij vermoedde dat het probleem van de degradatiekandidaat ligt. ,,We scoren niet. Het scheelt een slok op een borrel dat Koen van der Biezen er niet bij is. Verdedigend staat het redelijk tot goed. Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt. We moeten rustig blijven en verder gaan waarmee we momenteel bezig zijn.” Blijkbaar heeft de club dezelfde gedachte gehad en haalde daarop de talentvolle aanvaller.

Skender Loshi (foto), die behalve een Nederlands ook een Albanees paspoort heeft, maakte drie keer de voorbereiding van NAC Breda op het seizoen mee, maar slaagde er uiteindelijk niet in om een contract af te dwingen. Vandaar dat de Brabanders en de spits in de zomer uit elkaar zijn gegaan, waarna het talent even op proef was bij TOP Oss en FC Den Bosch. Omdat hij geen profclub vond, is de aanvaller per direct inzetbaar in Tiel.