Nieuws

SVV Scheveningen-HHC Hardenberg volgende week live op tv

De wedstrijd tussen SVV Scheveningen en HHC Hardenberg wordt op zaterdag 25 januari rechtstreeks uitgezonden door FOX Sports. Het duel begint, zoals gebruikelijk bij live-wedstrijden, om 15.30 uur.

Daarmee richten de camera’s van de sportzender zich op de koploper. HHC Hardenberg heeft door de overwinning in de topper bij IJsselmeervogels nu een voorsprong van tenminste drie punten op de concurrentie. Dat lijkt een aardige buffer, maar is in feite slechts één nederlaag. Het betekent dat de ploeg van trainer Gert Jan Karsten zich dus geen misstap kan veroorloven om de huidige directe belager VV Katwijk voor te blijven. Dan is een bezoek aan Sportpark Houtrust een zware dobber. In de onderste regionen vertekent de stand iets door de positie van Jong FC Volendam. Het betekent dat de formatie van trainer John Blok slechts vier punten voorsprong heeft op een directe degradatieplaats en SVV Scheveningen dus vooral een lastig obstakel wil zijn voor de aanvoerder van de ranglijst.

Met die achtergrond in gedachten maakte Fox Sports de keuze om deze ontmoeting te promoveren tot de livewedstrijd van speelronde negentien.