Nieuws

TEC huurt Nikki Baggerman van RKC

SV TEC huurt Nikki Baggerman voor de rest van het seizoen van RKC Waalwijk. De middenvelder werkte al zestig wedstrijden af voor de Brabanders. Er staat tegenover dat Luis Pedro vertrekt.

Nikki Baggerman (op de foto in duel met Mario Júnior die destijds nog voor PSV speelde) moet TEC helpen in de strijd tegen degradatie. De middenvelder werd 22 jaar geleden geboren in Den Haag, waar hij bijna de hele jeugdopleiding van ADO heeft doorlopen. In 2016 liep het talent stage bij West Bromwich Albion om vervolgens terug te keren naar Nederland en aan de slag te gaan bij RKC Waalwijk.

Er staat tegenover dat TEC en Luis Pedro hun samenwerking hebben beëindigd. De aanvaller kwam in de zomer naar TEC, maar speelde sindsdien slechts drie wedstrijden voor de club uit Veenendaal, waarvan twee als invaller. De in Angola geboren speler kwam op jonge leeftijd naar Nederland om vervolgens via de jeugd van Feyenoord ook door te dringen tot de hoofdmacht van de Rotterdammers. Nadien was Luis Pedro actief namens Excelsior, Go Ahead Eagels, Heracles Almelo, Botov Plovdiv, Levski Sofia, ASA Tirgu Mures, Carlisle United, MVV, FC Volendam en FC Lienden.